Pakketten die bij ons te bestellen zijn

(Wilt u gebruik maken van 1 van deze pakketten dan kunt dit invullen op het reserveringsformulier of ons een mailtje sturen de pakketten zijn op basis van 2 personen).
   

Borrel pakket:

Na een lange reis komt u aan in een van onze geriefelijke blokhutten de Lengdorf LogHomes. Bij binnenkomst in uw gezellige en sfeervolle blokhut, die van alle luxe is voorzien staat er een korf met hout klaar voor de houtbrander zodat u gezellig een vuurtje kunt maken en lekker op de bank kunt ploffen. Wat er dan nog mist is een heerlijk glaasje Oostenrijkse wijn en een lekker borrelhapje.


U kunt dit bij ons bestellen en wij zorgen dat dit bij aankomst voor u klaar staat.

Wat zit er in het pakket:

  • 1 fles wijn (Rode Zweigelt of Witte Gruner Veltliner)
  • 1 fles bronwater
  • gemixte borrelhapjes met kaas, worst, olijven en nootjes

Prijs: € 20,00 voor 2 personen

(natuurlijk is het mogelijk i.p.v. wijn bier of frisdrank te bestellen of als extra drankjes bij het basispakket) Meerprijs bier/frisdrank per drankje € 1,00
   

          

Ontbijt pakket:

(wij gebruiken biologisch vlees in de pakketten)

U komt op zaterdag laat aan en vanzelfsprekend wilt u graag lekker ontbijten op zondag. 
Wat zit er in het pakket:

Gemixte broodjes (2 x wit, 2 x bruin, 2 x croissantjes), boter, beleg (vleeswaren 2 soorten, kaas, chocoladepasta en jam), 1 pak jus d´Orange, koffie (1 pak) en thee (meerdere smaken) en een lekker eitje. U hoeft de deur niet meer uit en kunt lekker ontbijten met uitzicht op de prachtige bergtoppen. 

Prijs: € 25,00 voor 2 personen / Meerprijs vanaf 3e persoon: € 5,00 p.p.

   
   

Gourmet/fondue/raclette pakketen:

(wij gebruiken biologisch vlees in de pakketten)


U kunt deze week lekker een avondje uitgebreid thuis eten zonder dat u daarvoor veel hoeft te doen.

 

De keuze:
Gourmet avond: Wij zorgen dat er rond 17.00 uur een gourmet set aanwezig is, de tafel gedekt is, schalen zijn opgemaakt met vlees en vis, 2 lekkere salades in schalen, sauzen, stokbrood met kruidenboter en wat rauwkost op tafel staan.

Prijs: € 30,00 voor 2 personen / Meerprijs vanaf 3e persoon: € 10,00 p.p.

 
Kaas raclette
: Wij zorgen dat er rond 17.00 uur een raclette set aanwezig is, de tafel gedekt is, 2 lekkere salades in schalen, aardappelen aanwezig zijn, sauzen, stokbrood met kruidenboter en natuurlijk lekkere augurken en uitjes op tafel staan en bovenal overheerlijke Raclette kaas.

Prijs: € 27,50 voor 2 personen / Meerprijs vanaf 3e persoon: € 10,00 p.p.

  
Vlees of Kaas fondue
: Wij zorgen dat er rond 17.00 uur een kaas of vlees fondue set aanwezig is, de tafel gedekt is, schalen zijn opgemaakt met vlees of dat er pakken goede kaas fondue aanwezig zijn, 2 lekkere salades in schalen, sauzen, stokbrood met kruidenboter en wat rauwkost op tafel staan.

Prijs vlees fondue p.p. € 29,50 voor 2 personen / Meerprijs vanaf 3e persoon: € 12,50 p.p.

Prijs kaas fondue p.p. € 30,00 voor 2 personen / Meerprijs vanaf 3e persoon: € 12,50 p.p.

  
     

Linnen pakket:

Heeft u al een volle auto of geen zin om bij aankomst nog uw bed op te maken dan is het mogelijk een laken pakket te bestellen. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en liggen er 3 handdoeken p.p. klaar voor de gehele week.

Prijs linnenpakket: € 10,00 p.p.

      

Wilt u gebruik maken van 1 van deze pakketten dan kunt dit invullen op het reserveringsformulier of ons een mailtje sturen.

Nieuws

Komt u met de hond op vakantie? Kijk dan op www.dogloghomes.com