Huurvoorwaarden

De minimale verhuurperiode is 1 week van zaterdag tot zaterdag. Op aanvraag eventueel ook kortere perioden mogelijk. Aankomst vanaf 18.00 uur en vertrek om 10.30 uur.

Gebruik van chalet The Lodge door maximaal 8 volwassenen. Gebruik van chalet The LogCabin door max 4 volwassenen. Er is een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig.

U bent verplicht de informatie map door te nemen.

Huisvuil bij vertrek buiten zetten (zie informatie map)

Handdoeken, keukenlinnen en beddengoed zelf meebrengen. Bij aankomst is het beddengoed reeds overtrokken, dit is echter ter bescherming. Hierover dient u uw eigen beddengoed te doen. 
Het is mogelijk beddengoed te huren: € 7,50 per set voor de gehele week

Gebruik van TV, videorecorder, dvd, stereoset en andere apparaten in het appartement is toegestaan echter op eigen risico.

Huurder vrijwaart verhuurder voor alle gevolgen van verlies of in ongerede raken van goederen ten gevolge van diefstal en/of inbraak.

Huurder is aansprakelijk voor alle schade door deze of medehuurders toegebracht aan huis, tuin en/of inboedel en is verplicht deze bij de beheerster te melden.

Huisdieren van te voren laten inenten tegen rabiës (hondsdolheid), in Oostenrijk is dit verplicht en moet u hiervan bewijs kunnen overleggen, ontwormen, ontvlooien en behandelen tegen teken.
Bij meer dan 2 honden wordt er € 7,00 per hond extra aan schoonmaakkosten berekent.
In de dorpen en/of andere openbare gelegenheden de hond(en) altijd aanlijnen.
Eventuele hondenpoep op het terrein zelf opruimen, maar niet door het toilet spoelen.
In het appartement zijn maximaal 3 honden welkom (meer in overleg).

Niet rokers appartement.


Betalingsvoorwaarden:
Bij boeking dient het op de factuur vermelde aanbetaling bedrag binnen 14 dagen bij ons op de rekening te zijn overgemaakt. Het resterende bedrag dient 4 weken voor aankomst bij ons binnen te zijn. De aanbetaling bedraagt ongeveer 50% van het totale factuur bedrag. De eventuele bankkosten (overschrijvingskosten) zijn voor rekening van de huurder, u boeking is pas definitief wanneer de aanbetaling bij ons op de rekening is bijgeschreven.

Boekt u last minute (vanaf 4 weken voor aankomst) dan dient het gehele factuur bedrag in zijn geheel en per direct te worden voldaan.

Bij annuleren tot 6 weken voor aankomst betaald u 25% van het totaalbedrag, bij annulering 6 tot 4 weken voor aankomst betaald u 50% van het totaalbedrag en als u binnen 4 weken voor vertrek annuleert zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Vertrek eerder dan overeengekomen leidt ongeacht de oorzaak of aanleiding niet tot restitutie van de gehele of gedeeltelijke huursom en kosten voor en eindschoonmaak en elektra.

Betaling van een borg bij aankomst (€ 100,00) deze wordt bij vertrek terugbetaald onder aftrek van de kosten voor :
1. eindschoonmaak € 55,00
2. toeristenbelasting (€1,10 p.p.p.n.)
3. inhouding ( voor het toereikende deel ) i.g.v . door verhuurder geleden schade voor/ door herstel, vervanging en/of waardevermindering.

Stroom is bij de prijs inbegrepen tot € 10,00 per dag. Dit betekent dat alles wat meer verbruikt wordt nog wordt verrekend. Bij normaal stroom verbruik en milieu vriendelijk gebruik van de electriciteit wordt deze zelden overschreden.

Wij willen u erop wijzen dat boekingen die u via het internet maakt definitief zijn.

Na tot overeenstemming te zijn gekomen voor wat betreft de huur periode,
krijgt u van ons de volgende papieren toegestuurd.

Factuur
Verhuur bevestiging

Route beschrijving

Nieuws

Komt u met de hond op vakantie? Kijk dan op www.dogloghomes.com