Wie zijn wij?

De mensen achter de Lengdorf LogHomes zijn Bianca van Leeuwen en François Dophemont. Nederlanders van geboorte maar sinds jaren woonachtig midden in de Alpen in Piesendorf nabij Zell am See en Kaprun.

Bianca is opgeleid als buitensportinstructeur en volgde voor dat werk onder andere Wild Water kanocursussen en leerde klim- en abseil touwtechnieken. Na haar verhuizing naar Oostenrijk volgde zij met succes de bergwandelgids opleiding van de Oostenrijkse Alpenvereniging en is ze als sinds jaar en dag skileraar in Zell am See. In 2000 begon zij DogwalkTrail (www.dogwalktrail.com) waarin zij samen met François actieve vakanties voor Baas en Hond organiseren.

François is vanaf 1995 is hij werkzaam geweest bij diverse buitensport bedrijven zowel in het veld als instructeur als organisatorisch. Voor dit werk deed hij meerdere buitensport opleidingen in België en Frankrijk. Deze opleidingen bestonden voor het overgrote deel uit klimmen, mountainbiken en Wild Water kanoën. Daarnaast volgde hij de Oostenrijkse skileraar opleiding en de bergwandelgids opleiding van de Oostenrijkse Alpenvereniging.

François begon in 2009 MountainTrailAustria waarin hij samen met Bianca outdoor en incentive reizen organiseert. (www.mountaintrailaustria.com)

Dit gecombineerd met hun werkervaring maakt hen tot uitstekende lokale gidsen met veel kennis van de bergen in de omgeving en alle activiteiten en de organisatie daar om heen die in deze regio te doen zijn.

Naast al deze werkzaamheden is in de zomer van 2010 een langgekoesterde droom uitgekomen met de bouw van twee blokhutten de Lengdorf LogHomes.

Daarnaast zijn Bianca en François ook op privé vlak een super goede combinatie. Het gezin bestaat verder uit hun zoontje Nuka en honden Utah en Tikaani (Alaskan Malamutes).

Nieuws

Komt u met de hond op vakantie? Kijk dan op www.dogloghomes.com